perjantai 16. lokakuuta 2009

Oi, nyt on jo lokakuu, ja sekin on jo puolessa välissä! Mihin nämä päivät hupenevat? Vauvan tuloon ei ole enää kuin muutama vaivainen viikko jäljellä, hui! Onneksi meillä on kuitenkin melkein kaikki jo valmiina, vauvan huoneesta puuttuu oikeastaan vain patja enää sängystä. Ja lakanat. Ja vauvan unipussi. Ja kylpyamme. Ja kaikki se tarpeellinen pikkusälä. Apua, eihän täällä oikeasti ole vielä mikään valmista!! Toivottavasti me ehditään hankkia kaikki tarpeellinen ajoissa kotiin.

Muuten täällä on voitu mainiosti. Mulla ei ole ollut mitään sen kummempia kipuja, ja kävelykin sujuu vielä kohtalaisen reippaasti. Tosin välillä joudun pitämään pienen lepopaussin, kun tuota masua alkaa usein kiristelemään kävellessä pitempiä matkoja. Vatsakumpu on kuulemma kasvanut kohinalla viimeisten parin viikon aikana, sanoo Ben. Itse en sitä kasvua ole sen kummemmin huomannut. Paitsi mun vanhat talvitakit (tai mitkään muutkaan normaalit vaatteet oikeastaan) eivät enää mahdu päälle. Lauantaina pääsen siis vaateostoksille, ja Ben lupautui tulemaan mukaan maksumieheksi. :)

Kotona olo alkaa välillä puuduttamaan, varsinkin nyt, kun Ben käy taas töissä. Mutta onneksi meillä on netti. Ja mä olen hankkinut itselleni TVKaista-tilin, joten jos huvittaa, voin katsella vaikkapa Salkkareita. Rrrakastan teknologiaa!

Tänään ei suunnitelmissa ole sen kummempia juttuja, ajattelin juoda paljon kofeiinitonta kahvia, röllötellä sohvalla ja kuunnella Anna Puuta. Ja ehkä pestä hiukan pyykkiä. Postissa ja kaupassa ajattelin myös käydä, mutta onneksi tätä päivää on vielä monta tuntia jäljellä.

Nyt siis kahvia porisemaan!

Ei kommentteja: