perjantai 30. huhtikuuta 2010

Hyvää Koninginnedagia ja railakasta Vappua!

Tänään täällä satoi taas pitkästä aikaa vettä. Kävin silti Benjaminin kanssa kiertelemässä open marktia, eli suurta kirppistä tuolla meidän ostoskadullamme. Onneksi vesisade loppui melkein samantien, kun pääsimme ovesta ulos. Laitoin Benjin vaunuihin, ja bongailin kivoja leluja. Mukaan tarttui hieno puinen kävelykärry, puinen junaratasetti (sellainen, jossa on magneetilla toisiinsa kiinnittyvät junavaunut - ihanan nostalgista!), hieno Chiccon leikkimatto, ja uusi mobile. Opin, että ihmispaljoudessa ei ole kovinkaan mukavaa yrittää puskea itkevää lasta vaunuissa. Veinkin suosiolla vaunut kotiin, ja lähdin uudestaan liikkelle, ja tällä kertaa laitoin Benjin kantoliinaan roikkumaan. Järkevä ratkaisu, sillä Benji viihtyikin liinassa paljon paremmin. Ostin tällä reissulla vielä tivolista itselleni munkin, eli oliballenin sekä salmiakkitikun. Namskis. 


Nyt ollaan Benjin kanssa kahdestaan, sillä Ben lähti metallifestareille Tilburgiin, ja palaa takaisin kotiin vasta lauantaiyönä. Minulla on itselleni varattuna evääksi vielä juustonaksuja ja simaa tälle illalle. Pääsen mussuttelemaan niitä samalla kun katson leffaa. Toivottavasti Benji nukkuu makoisasti ilman kummempia itkuja, jotta pääsisin vähän rentoutumaan.


Benjin kuulumisia vielä sen verran, että eka hammas puskee nyt kovaa kyytiä ikenestä läpi! Hampaan pikkuinen terävä kärki näkyy jo, ja tuntuu myös. Ei ihme, että on nyt viime päivinä itkettänyt pikkuista. Toivotaan, että hammas tulisi pian jo kunnolla esiin, että se kamala paineen tunne loppuisi hetkeksi, ennenkuin seuraava hammas ilmoittaa tulostaan. 


Mutta nyt siis leffan pariin! 

Ei kommentteja: