lauantai 1. toukokuuta 2010

Itkuntäyteinen vappupäivä

Hei taas,


Tänään ollaan lähinnä siis itketty. En minä, vaan Benjamin. Hammas vaivaa nyt todenteolla. Kamala olo, kun en keksi enää mitään, millä helpottaa toisen oloa. Nyt on kokeiltu supot, sekä ientä puuduttavat tipat. Ja viilennettyä pururengastakin on Benji järsinyt. Helpottaa aina hetkeksi, ja narrasin tuossa alussa vähän, sillä on tänään oikeasti myöskin leikitty ja naureskeltu. Minusta on vaan niin hankalaa, kun en ole tottunut siihen, että Benji itkee, kun hän on normaalisti niin rauhallinen pikkukaveri.


Nukkumaanmeno kesti tänään melkein tunnin. Lopulta Benji nukahti niin, että minä pidin kättä hänen rinnallaan. Toivotaan, että saisi tuo lapsukainen nukuttua kunnon unet tänä yönä...


Jos tätä blogia lukee joku, jolla on kokemusta vauvojen hampaiden oirehtimisesta, otan mielelläni vinkkejä vastaan! Lukeekohan tätä ylipäätään kukaan...? :)

2 kommenttia:

Kristina kirjoitti...

Minä ainaki lueskelen. :) Meidän neidillä on hampaat vaivannu jo 2kk iästä lähtien eikä vieläkään ole tullu hampaita, neiti on jo 7kk. Meki ollaan kokeiltu viilentäviä puruleluja, suppoja yms, mut mikään ei oo oikeen auttanu. Nykyään Ella ei itke enää niin paljon hampaiden takia.

Sannulia kirjoitti...

Kiva kuulla, että joku tätä sentään lueskelee! :) Mäkin tunnustan käyväni sun blogia kurkkimassa aina välillä.

Meillä loppui hammasitkut nyt muutama päivä sitten, kun ekat 2 hammasta puskivat läpi! Supot ne auttoivat kaikista parhaiten, ja sen puuduttava aine. Seuraavia odotellessa...