tiistai 11. toukokuuta 2010

Hammaskuulumisia

Ekat hampaat ovat nyt puhjenneet! Huraa! Hassun näköistä, kun toinen on kuitenkin vielä ihan vauva. :)  Parin viikon itkujen jälkeen Benjille puhkesi siis ensin yksi hammas, ja siitä kahden päivän kuluttua vielä toinen mokoma ilmestyi siihen viereen. Nyt on itkut tältä erää itketty, ja jäädään odottamaan niitä seuraavia. Jostain lueskelin, että ensimmäisten hampaiden puhkeamisen jälkeen saa odotella pari kuukautta, ennenkuin toinen hammaspari puhkeaa. Toivottavasti tuo pitää paikkansa.


Benji oli viime viikolla ekaa kertaa kipeänä. Ihan yhtäkkiä nousi aika korkea kuume (39 astetta) ja nuha. Pari päivää kesti lämpöilyä ja tuhinaa, ja lauantaina poika oli jo ihan kunnossa. Benji sai ilmeisesti jonkin tartunnan Beniltä, joka oli ollut yli viikon jo kipeänä. Muhun tuo tauti ei onneksi tarttunut. Ihme kyllä, mä olen nimittäin meistä yleensä se, joka sairastaa vaikka mitkä taudit.


Ai niin, ja sunnuntaina vietin ihka ekaa omaa äitienpäivää! Heräsin siihen, kun Ben kantoi mulle ensin Benjin kainaloon, ja sitten hän tarjoili mulle aamiaista vuoteeseen. Ben ja Benji olivat piirtäneet oikein hienon kortin mulle. Benjin ihkaeka piirros! :)




Muuten on kaikki täällä niinkuin ennenkin, ei ole kummempia tapahtunut.. Tällä viikolla uusi juttu voisi olla se, että me aiotaan vaihtaa vaunuihin vaunukopan tilalle se istuin, sillä Benji ei enää mahdu makaamaan sinne koppaan.. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vau!! taiteilijan alku!! <3
mahtavaa että hampien tulo on tauolla... kuvia hienoista hampaista odotellessa siis ;D.

ajattelin sua useaan otteeseen äitienpäivänä, ihanaa että teillä on pikku benji ja toisenne!!

paljon rakkautta serkulta teille <3 <3 <3!
-tiia