torstai 10. kesäkuuta 2010

Terveisiä neuvolasta!

No, siellä neuvolassa käytiin kyllä jo eilen, mutta tänään vasta sain aikaiseksi tulla tänne kirjoittelemaan.

Benjin uudet mitat: pituutta 68 senttiä, painoa 8565 grammaa, ja pipo 44.2 senttiä. Ei tuo meidän lapsi siis mikään mahdottoman iso ole, vaan ihan normaalin puolivuotiaan kokoinen. Mun yksi kaveri oli vaan saanut mut vakuuttuneeksi siitä, että Benji on vähintäänkin jättiläinen, sillä heidän poikansa on todella paljon pienempi, ja hän usein sanoo, että onpa Benji iso. Mutta ei siis mitään hätää! :)

Benjin kehitys on kuulemma hiukkasen normaalia nopeampaa. Se on kuulemma hyvä juttu. :)

Niin, ja saatiin lupa aloittaa kiinteät! Huu, jännää! Lauantaina mennään ostamaan syöttötuoli, ja sitten Benji saakin alkaa ruokailemaaan meidän kanssa pöydän ääressä. Meillä on tarkoitus aloittaa kiinteät sormiruokailulla (baby-led weaning), eli ei anneta soseita ollenkaan, vaan Benji saa alusta asti syödä ihan itse. Sormiruokailu on kuulemma suttuista touhua, ja ajattelinkin siksi käydä ostamassa ison palan vahakangasta, jonka voin laittaa Benjin syöttötuolin alle. Tämä siis sen takia, että meillä on kokolattiamatto, jota en viitsi alkaa sitten joka ruokailun jälkeen siivoamaan. Onkos muita sormiruokailuun hurahtaneita?

2 kommenttia:

Sanna Koo kirjoitti...

No jos lohduttaa, niin meidän jättiläisapinaan verrattuna teidän poika on jopa mini :) Eli ihan taitaa olla "suomalaisittain" keskikäyrällä! :)

Sannulia kirjoitti...

:) Joo, keskikäyrän poikia tuo näyttää olevan Hollanninkin käyrien mukaan. Jostain syystä jos joku kadullakin tulee ihastelemaan poikaa, niin hän on kaikkien mielestä kauhean iso! Mitä ihmeen minilapsia täällä Haagissa oikein majailee?