maanantai 7. kesäkuuta 2010

Uusia juttuja

Mikä siinä on, että kun vois nukkua, niin ei malta? Kello on jo yli kahdentoista, molemmat äijät nukkuvat makkarissa, ja minä täällä koneella vaan olla möllöttelen? No, ajattelin sitten tehdä jotain "hyödyllistä", ja päivitellä tätä blogia.

Miten voi olla jo kesäkuu? Viikot kiitävät kyllä ihan käsittämätöntä vauhtia ohi, ja Benjaminkin on kohta puolivuotias!

Benji oppi kuluneella viikolla aika paljon uusia juttuja, ja ehdottomasti isoin juttu on se, että poika oppi ryömimään! Aluksi ihan pikku pätkän vaan kerrallaan, mutta tänään on jo vedetty kauheeta kyytiä pitkin olohuoneen lattiaa. Kaikista kiinnostavin kohde, jota Benji tykkää pitemmänkin matkan päästä ryömiä ihmettelemään on tietenkin pistorasia. Krhm. Onneksi ostettiin sellaiset suojat noihin rasioihin, ilman niitä täällä oltais oltu tukka kiharalla alta aikayksikön!

Toinen männäviikolla opittu juttu on maiskuttaminen. Tai siis sellainen jännä smack-ääni. :D Ilme on jätkällä mitä mainion, kun tuohon maiskutteluun pitää tietenkin keskittyä kunnolla. Silmät tuijottavat kaukaisuuteen, ja sitten pari äänekästä maiskutusta ilmoille. Jes!

Kolmas juttu on mahallaan nukkuminen. Mä olin ihan varma, että Benji ei missään nimessä edes tule haluamaan nukkua vatsallaan, vaan toisin kävi. Viime yönä ja tänään päivällä ukkeli nukkuin melkein kaikki unensa mahallaan. Ehkä siis sittenkin ihan hyvä juttu, että meillä on tuo Aerosleep-patja Benjin sängyssä. Kulkee hengitys, vaikka jätkä makaisikin nenä lytyssä patjaa vasten. Tänään Benji kyllä nukkui yhdet päikkärit meidän sängyssä, ja pystyi ihan hyvin mahallaan nukkuessaan hengittämään ilman mitään hienouksiakin.

Mitäs muuta? No jos tästä Hollannin säästä sen verran juttelisin, että täällä on kuuma! Viime viikolla oli monta tosi nättiä päivää, mutta perjantaina ja lauantaina oli oikein lämmin auringonpaiste. Ihanata. Oli mukavaa hengata pitkästä aikaa kesämekossa ulkona. Benjilllä oli lauantaina asusteena vain hihaton toppi ja shortsit, sekä hellehattu. Söpöliini.



Tänään on meillä kotona ollut ahdistavan kuuma, mittari huitelee 27 asteessa. Krääh! Ulkona ei sitten lähellekään näin lämmintä. No, huomiseksi on luvattu viittätoista astetta ja pilvistä, joten eiköhän tää kämppäkin tästä vielä viilene vähän siedettävämmäksi. Peukut pystyyn!

Mutta juu, taitaa olla aika painua yöpuulle, koskaan ei voi tietää, että mihin aikaan tuo nassikka päättää herätä uuteen päivään. Heipat vaan!
Reblog this post [with Zemanta]

Ei kommentteja: